Privacy Notice

Kære Kunder
 Først, tak for shopping med vores hjemmeside. Vi sørger for dit privatliv og ønsker at beskytte dine personlige oplysninger. Vi ønsker du skal vide, hvordan man håndterer de oplysninger, du sender til os via internettet. Vores fortrolighedspolitik tilpasser sig dynamisk miljø på internettet. Vi vil holde dig informeret ved at opdatere denne fortrolighedspolitik til ændringer i vores procedurer. Du bedes gennemgå fra tid til anden for at holde sig orienteret. Det er den måde, vi håndterer information:
 Han sendte os denne fortrolighedserklæring for at vise sit engagement i privatlivets fred. Derudover er vi enige at videregive vores oplysninger og praksis og give dig besked om:
 - Hvilke personlige oplysninger af jeres (eller tredjemands personoplysninger) indsamles fra dig via vores hjemmeside
 - Organisationen indsamler oplysninger
 - Mængden af ​​oplysninger bruges
 - Med hvem oplysningerne kan deles
 - Hvad er de muligheder til rådighed for dig med hensyn til indsamling, brug og distribution af denne information
 - Den slags sikkerhedsprocedurer, der er på plads for at beskytte mod tab, misbrug eller ændring af oplysninger under kontrol af vores site
 - Hvordan du kan rette eventuelle fejl i oplysningerne
 Vi beder derfor om oplysninger fra brugeren i den rækkefølge form, når de foretager et køb. Her er der, hvor en bruger skal give deres kontaktoplysninger, såsom navn, adresse, shipping oplysninger og kreditkortnummer og udløbsdato. Denne information bliver brugt til fakturering, og at fylde kundens ordre. Hvis vi har svært ved forarbejdning og orden, er denne information bruges også til at kontakte vores kunder.
 database over vores hjemmeside for at spore trafik på vores hjemmeside. Denne information bruges til at kompilere samlede statistik og er ikke optaget på et individuelt niveau. Dette omfattede IP (Internet Protocol)-adresser, browsertype, ISP (Internet Service Provider), sider henviser / exit, platform, dato / tidsstempel, og antallet af klik til at analysere tendenser, administrere webstedet, spore brugernes bevægelser er den samlede indtægt. Statistikken hjælpe os med at afgøre, hvilke produkter og ydelser bedst tjener vores medlemmer og gæster.
 Således privatlivets fred for dem, der besøger vores hjemmeside er af største betydning for os. Vi overholder de højeste etiske standarder i branchen. Vi automatisk samle nogle data fra alle, der besøger vores hjemmeside, mens andre oplysninger fås på skøn for den enkelte. Vores eneste mål på denne måde er at forbedre oplevelsen af ​​individuelle shoppere her i vores shop.
  Sikkerhed
 Vi tager alle forholdsregler for at beskytte vores brugere information. Når du indsender følsomme informationer online, beskyttes dine oplysninger både online og off-line.
 Når vores tilmeldingsblanket beder dig om at indtaste følsomme oplysninger såsom kreditkortoplysninger, er at information krypteret og beskyttet med state of the art krypteringssoftware, Secure Socket Layers (SSLs). Mens der på en sikker side, så som din ordreseddel, og i løbet af købsprocessen, vises en lås ikon nederst i browseren. Når du ikke er på en sikker side nr. låseikon vises.
 Mens vi bruger SSL kryptering til at beskytte følsomme oplysninger (såsom kreditkortoplysninger) online, også gøre alt i vores magt for at beskytte vores brugere information off-line. Alle vores brugeres oplysninger, ikke blot de oplysninger, nævnt ovenfor er i vores kontorer. Kun vores medarbejdere, der har brug for oplysningerne for at udføre et bestemt job får adgang til nogle personlige oplysninger såsom leveringsadresse for shipping formål Alle medarbejdere er fuldt informeret om vores sikkerhed praksis og privatlivets fred politik er tilføjet og opdateret ny eller ændret. Endelig er de servere, som vi opbevarer personlige oplysninger opbevares i et sikkert miljø under begrænset adgang.

Tilbage